En ärlig och transparent byggfirma

När du anlitar Meck bygger hus ska du kunna känna dig trygg med samarbetet. I större projekt arbetar vi med veckorapportering vilket innebär att vi samlar våra arbetade timmar och korta notiser om vad vi arbetade med en viss dag.

Nöjd kund-garanti

För att du som kund ska känna dig trygg har vi granskat vårt kontaktnät av underentreprenörer för att säkerställa dess kompetens. Våra kunder ska alltid få skickliga hantverkare när Meck bygger hus anlitas för byggprojekt. Om du trots detta skulle vara missnöjd med en underentreprenör byter vi ut denne och står för hela den dagens kostnad.

 


Rasmus Meck, byggmästare

Om Rasmus

Rasmus Meck började som traditionell snickarlärling 2004​ för ett mindre byggföretag i Lund. 2005 började han jobba i Norge och byggde bland annat kontorslokaler åt Skanska och Nutec, renoverade balkonger, hisschakt och industrilokaler.

Under 2007 flyttade Rasmus åter hem och började jobba med att montera balkonger i Danmark varvid han sedan gick över till husrenoveringar i Ängelholm med takbyten, fönsterbyten, bastu och altandäck samt renovering av restaurangen Peppes Bodega. 2008-2009 Började han jobba på ett företag som specialiserat sig på uterum och inglasningar.

Meck bygger hus är drömmen om ett eget byggföretag där kvalité står i centrum genom en öppen och ärlig dialog med kunden.